gerechten

verschillende stukjes schapenvlees, netjes neergelegd op een houten plank.

Met ons natuurvlees kunt u de heerlijkste gerechten maken. Klik op een afbeelding hieronder voor wat er zoal mogelijk is.

Maar misschien heeft u helemaal geen tijd voor dergelijke kookkunsten? Ook op de barbecue smaakt ons vlees prima! Nu op voorraad, alle vleesproducten per kilo of portie-verpakking.

gerecht-3-lamsgehakt

Stoofperen met lamsgehakt en koriander

Stoofperen met lamsgehakt en koriander Ingrediënten: 400 gr lamsgehakt1 teentje knoflook (fijngewreven)1 rode chilipeper (fijngehakt)20 gr koriander (fijngesneden) + 2 el om te garneren50 gr broodkruim1 th lepel gemalen piment2…
gerecht-5-lamsschouder

Perzische lamsschouder

Perzische lamsschouder 6 personen  1,5 kg aardappels, in stukjes van 2,5 cm  3 rode uien, in vieren  2 venkelknollen, elk in 6 parten   tenen van 1 bolletje knoflook, gekneusd  3…
gerecht-lamsschouder

lamstajine met verse kruiden

Lamstajine met verse kruiden Ingrediënten voor 4 personen 1 kilo lamsschouder in stukken 750 gr venkelknol, in vieren 1 ui fijngehakt 3 teentjes knoflook 2 tomaten in stukjes 1 tl…
gerecht-1-lamskoteletten

lamskoteletjes met parelcouscous salade

Lamskoteletjes met parelcouscous-salade Voor 2 personen: 6 lamskoteletten 2 takjes verse rozemarijn 2 takjes verse tijm 2-3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamico-azijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt Voor de couscous-salade: 250…
Gerecht-2-lamsracks

lamsrack met kruidenkorst

Lamsrack met kruidenkorst Ingrediënten: 12 ribbetjes lamsracks (3 per persoon) Roomboter om in te bakken 2 zoete aardappels 400 gram spruitjes 1 sinaasappel (sap + rasp) Handje cranberries Olijfolie Peper…